Brisači
Printscreen: Youtube
Brisači, Foto: Printscreen: Youtube

Zbog toga je svako upozorenje korisno kako bi se zaštitile kada su van kuće. I kao da taj spisak nije dovoljno dug, korisnica Tik Toka je podelila novo upozorenje vezano za automobile.

Žena koja objavljuje snimke na Tik Toku pod imenom @goldenbae247 je ispričala strašno iskustvo koje je imala prilikom kupovine u jednom lokalnom marketu.

U videu je objasnila da je ostavila automobil na parkiralištu, ali kada se vratila, svi brisači bili su podignuti. Pomislila je da to znak da je automobil "obeležen".

- Ako ste žensko i gledate ovaj video, ovo je veoma važno! Danas sam se vraćala sa posla, i oko 16 časova sam svratila u obližnji market po hleb i mleko. U prodavnici sam se zadržala svega nekoliko minuta, i kada sam izašla svi brisači na automobilu su bili uspravni. Prvo sam ugledala zadnje i pomislila da sam ih ja možda ostavila, ali prednji deo mog auta bio je okrenut zidu i to nisam mogla ja uraditi - rekla je ova Tik Tokerka.

- Viđala sam ovakve stvari na društvenim mrežama: dešava se da automobile obeležavaju, da neko želi da ga ukrade, da napadne vozača ili da provali, ko će ga znati, ali srećom, zastala sam, okrenula sam se i počela da vičem: "O moj bože, ovo je tako čudno", samo da, ako je neko u blizini, zna da sam tu. Ako vam se ovo dogodi, nemojte ulaziti u automobil - završila je.

Kolege vozači

Podignuti brisači su i znak da se neko "motao" oko kola, a ostali vozači su to primetili, oterali lopova i daju vam upozorenje.

BONUS VIDEO

Pročitajte još:

Komentari (1)

Krivi Stojko

29.01.2021 08:41

A moze da bude i upozorenje ako se nepropisno parkirala?!