VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE Ako na ovim graničnim prelazima izlazite iz zemlje, očekujte NAJGORE! Pobesnećete u TRENUTKU! Izbrojite do 10, a onda se naoružajte STRPLJENJEM!

Na pojačan intezitet saobraćaja, zbog vikenda koji je pred nama i velikog broja stranih i domaćih turista mogu računati svi učesnici u saobraćaju, saopštio je AMSS, navodeći da se na graničnim prelazima čeka od 20 minuta do sat i po.

Granica gužva čekanje
Granica gužva čekanje, Foto: Alo!/D.V.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije putnička vozila na graničnim prelazima čekaju na Horgošu na ulazu 30 minuta, a na izlazu 30 minuta.

OKONČANA DRAMA SRBA NA AERODROMU BOVE Nađeno rešenje! Naši državljani na putu za Srbiju

Na Batrovcima na ulazu čekaju 90 minuta, na Gradini na ulazu 60 minuta, na Gostunu takodje 60 minuta, Preševu na izlazu 30 a na ulaz 20 minuta. Od 22. do 29. jula granični prelazi sa Madjarskom: Bački Vinogradi, Bajmok i Horgoš-2 biće otvoreni od 7 do 22 časa.

Granica gužva čekanje
Granica gužva čekanje, Foto: Alo!/D.V.

AKO JE DUG MANJI OD... Sjajna vest za siromašne, usvojen zakon u Skupštini, izvršitelji više neće moći da vas IZBACE NA ULICU!

Kamioni na Sremskoj Rači na izlazu čekaju 90 minuta. Na najfrekvetnijim putnim pravcima za sada zastoja i usporenog saobraćaja nema. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

"LIČNO VIĐENJE REĆI ĆE SVE" Mladolik i imućan penzioner (92) iz Beograda traži idealnu partnerku, ali ima uslov! Ukoliko pristanete da se vidite sa njim - preostaje vam samo JEDNO!

SRBIJA U CRVENOM! Meteorolozi odustali od svih PROGNOZA, nema ništa od leta: Evo šta nam sledi do avgusta

ZABRANA STUPA NA SNAGU U SRBIJI! Od ovih kućnih aparata koje svakodnevno koristimo - možete se OPROSTITI!

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi