SLIKE PAKLA U SRBIJI! Ako krećete na more narednih dana, spremite se za višečasovni horor! Na jednom mestu je ubedljivo najgore!

Početak novog meseca, kraj nedelje i smena turista već jutros su napravili kilometarske kolone vozila na putevimai graničnim prelazima gde putnici već sada čekaju i po najmanje dva sata.

Gužva na granicama
Gužva na granicama, Foto: printskrin

 

* Gužve na graničnim prelazima

* Na Gostunu najveći pakao

*  Naoružajte se strpljenjem

Kako najavljuju iz nadležnih službi, još veći talas turista očekuje se sutra, pa se u petak i za dane vikenda očekuju višesatna čekanja na graničnim prelazima i putevima.

ONA JE NAJSEKSEPILNIJA BAKA IZ BEOGRADA! Zove se Žaklina, ima 50 godina, udata je za prebogatog Italijana, a tokom života doživela je TRAGEDIJU koja će vas pocepati na komade! (FOTO)

Najkritičnija situacija je trenutno na graničnom prelazu Gostun na terminalnu za izlazak iz zemlje ka Crnoj Gori gde se čeka oko sat vremena, koliko se čeka i na Batrovcima za ulazak u zemlju.

Ovde je važno napomenuti da su ovo zvanična čekanja na našoj granici, da domaće službe ne daju obaveštenja o tome koliko se ukupno čeka na granici susedne zemlje, kao i koliko je zadržavanje u međuzoni. To znači da na sva ova zvanične "satnice" treba dodati minimum još toliko.

JAKA OLUJA JURI KA SRBIJI! RHMZ upozorava na obilne pljuskove sa grmljavinom, grad i vetar! UPALJENI SVI METEOALARMI!

Sudeći prema snimcima sa kamera Auto-moto saveza Srbije (AMSS), ogromne gužve i dugo čekanje već sada očekuju i putnike koji se upute i ka svim graničnim prelazima u svim pravcima, a posebno ka onima koji vode ka moru.

- Već sada imamo duge kolone na Preševu i Gradini u oba smera, ali i na Horgošu u smeru ulaska u zemlju. Očekuje se da tokom dana Horgoš još više bude opterećen, te već sada savetujemo putnike da koriste alternativne granične prelaze na kojima nema toliko zadržavanja - kažu iz AMSS-a.

 BONUS VIDEO:

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi