Proslava sedmog rođendana Alo!
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Piše: Milan Đuričić

Naša kompanija Alo media system proslavila je svoj sedmi rođendan, a od jula 2017. godine, kada je ova kompanija preuzela dnevne novine Alo! i istoimeni sajt, pa do danas uspeli smo da zauzmemo visoko mesto u medijskom sistemu Srbije.

Na proslavi sedmog rođendana Alo media systema podeljene su nagrade zaposlenima koji u kompaniji rade pet godina, od 2019. godine, a direktor Dragan Lazić poručio je da su naše ambicije da uvek budemo bolji nego što jesmo.

Proslava sedmog rođendana Alo!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Poštovane koleginice i kolege, zadovoljstvo mi je da, kao i svake godine, u julu obeležimo rođendan naše kompanije, koja nastavlja svoj put razvoja, koji je počeo pre sedam godina. Svi ste vi na svoj način doprineli da naši rezultati budu sve bolji i bolji, i da se kompanija prilagođava konkurenciji i svemu onome što moderno doba nosi - rekao je Lazić.

- Imamo tim ljudi koji se ne menja, sarađujemo, dižemo se, a nekada i raspravljamo kada ne mislimo isto, ali svi mislimo na dobrobit i u interesu firme. Zaključci se sprovode zajedno, timski i ambiciozno, i Alo! zadržava svoje mesto u samom vrhu medijskog neba Srbije i naše ambicije su da uvek budemo bolji nego što jesmo - dodao je on.

Lazić je istakao da mu je posebno zadovoljstvo što je na proslavi i seniorska muška i ženska reprezentacija Srbije u šahu.

Vlasnik Alo media systema Saša Blagojević istakao je da je ovaj jubilej poseban dan kako za firmu tako i za sve zaposlene.

- Lepo je što posle sedam godina vidim dosta poznatih lica od prvog trenutka, a dosta njih je već pet ili šest godina tu, i to je bitan pokazatelj da se neke stvari dobro rade i da ste pronašli sebe u Alo! media systemu - rekao je on.

- Iskoristili smo da se bavimo i nekim stvarima koje nisu samo biznis, pa pored šaha koji medijski podržavamo i promovišemo, tu su i sport poput padela i trčanja, i Asocijacija mama Srbije. To i jesu neke stvari u kojima se ogleda uspeh kompanije, i nadam se da će toga biti još više - zaključio je Blagojević. A rođendanska proslava završena je slatko - uz parče torte, fotografisanje, zdravicu i uz lepe želje za budućnost.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading