Pančevo
Foto: Alo/Alo


Srbiju je večeras zahvatilo jakо nevreme koje je izazvalo različite vrste štete u nekoliko gradova, uzrokujući paniku među građanima. RHMZ je izdao hitno upozorenje za područje Banata na moguće grmljavinske nepogode, dok su prvi udari nevremena zabeleženi u Valjevu i Užicu.

Tornado u Užicu

Užice je bilo prvo na udaru, gde je zabeležen tornado koji je izazvao značajnu štetu. Radarski snimak je pokazao rotaciju oblaka, dok je video materijal potvrdio spuštanje baze oblaka u tom području. Ova pojava izazvala je paniku među građanima, dok je šteta od ovog tornadoa još uvek neprocenjiva.

 

 


Grad u Valjevu

Dok se nevreme širilo ka drugim delovima zemlje, Valjevo je pogodio jak grad veličine oraha. Ovo je izazvalo materijalnu štetu na vozilima, krovovima kuća i usevima, ostavljajući posledice na infrastrukturu grada. Nakon nevremena, ulice su bile poplavljene, stvarajući dodatne probleme za građane i komunalne službe.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 


Nakon što su Valjevo i Užice prvi osetili udare nevremena, situacija se pogoršala u Pančevu gde su zabeleženi snažni udari vetra i obilna kiša. Ova nova pojava je dodatno uznemirila stanovnike ovog područja, koji su se suočili sa iznenadnom promenom vremenskih prilika.

 

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading