Profesorka užičke gimnazije otišla u penziju
Foto: Printscreen/Printscreen

Profesorka informatike Milena Jelisavčić, koja je provela četrdeset godina radeći u Užičkoj gimnaziji, otišla je u penziju. Na emotivnom video snimku objavljenom na Instagramu, vide se trenuci sa oproštajne proslave organizovane u njenu čast.

Na snimku, profesorka Jelisavčić prima poklone i čestitke od svojih kolega i učenika, dok je atmosfera ispunjena emocijama i zahvalnošću za njen dugogodišnji doprinos obrazovanju. U jednom emotivnom trenutku, profesorka nije mogla da zadrži suze, pokazujući koliko joj znači podrška i ljubav zbog njenog odlaska u penziju.

Komentari na objavi izražavaju divljenje i poštovanje prema njenom radu. Jedan od komentara glasi: "Hvala vam za sve što ste učinili za nas! Užička gimnazija neće biti ista bez vas." Drugi korisnik je dodao: "Srećna penzija, profesorka! Hvala na svim lekcijama i inspiraciji koju ste nam pružili."

 

 

Profesorka Jelisavčić će biti zapamćena kao posvećeni edukator koji je ostavio neizbrisiv trag na generacije učenika. Njeno prisustvo u Užičkoj gimnaziji će nedostajati, ali njeno nasleđe će nastaviti da inspiriše buduće generacije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading