Miloš iz Čačka
Foto: Alo/Alo

Jednom Čačaninu u poodmaklim godinama, je danas pozlilo. Starac trenutno živi sam, a po potrebi su ga posećivale komšije, tačnije dečak Miloš i njegovi roditelji.

Miloš je i danas u više navrata obišao starca, koji se od jutros nije osećao najbolje. Kako saznajemo obe porodice žive u zgradi u blizini OŠ "Milica Pavlović" u Čačku.

- Ekipa Hitne pomoći je u stanu pored pacijenta zatekla i dečaka, koji je i pozvao pomoć. Najpre su mislili da je u pitanju unuk, tek kasnije kada su saznali da je mladić komšija, koji nije želeo da napusti starca dok se ne uveri da je on dobro - rekli su nam na Internom odeljenju Opšte bolnice u Čačku.

Kada su starca izneli iz stana, dečak je sa ekipom Hitne pomoći došao do bolnice. Po prijemu na odeljenje starac je medicinski zbrinut, ali je dečak ostao da čeka u hodniku, javljao se na telefon svojim roditeljima i rodbini svog komšije koje je sve vreme obaveštavao šta se zbiva.

U bolnicu je došao u šorcu i papučama, upravo onako kako se zatekao kod kuće, ne sluteći da će deo dana provesti u čekaonici internog odeljenja. Fotografija koju vidite je načinjena ispred internističke ambulante, na kojoj se Miloš javlja majci koja je automobilom s posla krenula po njega da ga odveze kući. Dok je čekao majku, dečak je sve vreme zvao druga Dušana, da javi profesoru praktične nastave da će on danas kasniti na prvi čas. Miloš je inače učenik prve godine Srednje mašinsko-saobraćajne škole" u Čačku.

(I.M.)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading