Milan Đorđević
Foto: Alo/Foto: Printskrin

Od Milana Đorđevića (41), farmaceuta iz Niša, ni traga ni glasa već četvrti dan. On je nestao u ponedeljak uveče na niškom izletištu Bojanine vode, udaljenom od Niša oko 25 kilometara, a od tada ga traže Gorska služba spasavanja, Žandarmerija i policija.

Do sada je pročešljan ogroman broj hektara gde bi mogao da bude, s obzirom na to da je planinar i da je tim stazama često prolazio.

- Do sada je grupa koja ga traži brojala više od stotinu ljudi, a od danas se uključuje i Vojska Srbije sa obučenim psima. Mi imamo ekipu i svu opremu za spuštanje niz litice koje se nalaze oko vrha Trem, ali da li i kada će do toga doći tek će biti odlučeno. Od jutros nam je malo otežala pretragu gusta magla, ali podići će se u toku dana - rečeno je u Gorskoj službi spasavanja Srbije, prenosi Kurir.

Na snimcima koje je dostavila ova služba, zaista su nestvarne slike na ovom vrhu jer izgleda kao da su planine izronile iz oblaka. Zbog magle jutros dron nije uspeo ništa da snimi.

Kada je nestao Milan, nije imao opremu već je bio u odelu. Njegova "škoda" je nađena u podnožju Suve planine. Kako saznaje Kurir, za sada nema nijednog traga koji bi ukazivao na njega. U potragu su se priključili i njegovi drugovi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading