Prevare za aranžmane
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock


Grčke plaže i ove godine ponovo su pune turista iz Srbije i regiona, a primetan je i veliki broj penzionera među njima. Omiljene destinacije za letovanje i ove godine privlače sve generacije, a zanimljivo je da je u vodi osim dece više vremešnih nego mladih ljudi.

Vranjanka Leposava Stošić sa svojim prijateljicama godinama unazad letuje u Leptokariji i ističe da su prezadovoljne uslovima. Njihov apartman je udaljen samo 50 metara od plaže, a koriste usluge vranjske turističke agencije. "Letujemo za sve pare i uživamo", ističe Leposava, dok njena prijateljica Vera Mitić dodaje da su se dobro organizovale i da su prezadovoljne.

Međutim, Leposava ističe jednu zabrinjavajuću činjenicu - vremešne žene ne izlaze iz vode, dok na plaži primećuje mnogo mladih parova koji umesto da uživaju u moru, provode vreme ispijajući kafu i držeći mobilne telefone u rukama. "Ne znaju šta propuštaju, a godine brzo prolaze i letovanje je vreme za pravi odmor, čak i bez telefona", poručuje Vranjanka.

Leposava ističe da boravak u grčkim letovalištima van sezone, kao što su jun i septembar, donosi povoljnije cene i pristupačnije uslove nego u jeku sezone. Ova informacija može biti korisna za sve one koji planiraju letovanje u Grčkoj, posebno ako žele da izbegnu gužve i uživaju u mirnijem okruženju.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading