"ŽENA HOĆE DA SE RAZVEDE, MUŽ JOJ PUCA U NOGU I UBIJE NJIHOVE DVE ĆERKE" Brutalno porodično nasilje izazvalo lavinu reakcija na društvenim mrežama
Foto: Dejan Briza

 "Žena odluči da se razvede, muškarac joj puca u nogu, a zatim ubije njihove dve kćerke njoj pred očima da joj izazove najveću moguću patnju i onda izvrši samoubistvo. Pakao je prazan, svi demoni su ovde i obično su muškarci", stoji u objavi na društvenoj mreži Iks.

Kako se dalje navodi u postu, dvostruko ubistvo, samoubistvo i ranjavanje dogodilo se u američkoj državi Ilinois,a u javnost je pušten i poziv koji je nesrećna žena uputula Hitnoj pomoći. Kako pišu američki mediji, muškarac je svojoj supruzi pred gnusni čin rekao da "želi da pati u istoj meri u kojoj je on patio", i da je par nekoliko meseci živeo odvojeno.

Ova objava je izazvala brojne komentare na internetu.

"Muškarci  su postali neopevani slabići, beskičmenjaci, labilne i heotporne nanule. Slab karakter jača sujetu koja je kukavička. Nije ovo čin posednika već obične kukavice i mizerije, slabića", napisala je je jedna Aleksandra na Iksu.

"Šteta što se ubio, bolje bi bilo da je godinama umirao u najgorim mukama.. Sotonin okot, neka ga bace u jamu", "Meni je najgore kada ubije sebe na kraju" Ubij se na početku, da spaseš sve", bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading