Kupanje po kiši
Foto: Printscreen/RINA

Da za ere ne postoje prepreke kad nešto naume da urade pokazal su i dvojica Užičana tokom popodnevnih sati, koji su uprkos jakoj kiši i nimalo toplom vremenu odlučili da se bućnu u reku Đetinju.

Neverovatan prizor za ovo doba godine i za ove vremenske prilike iznenadio je sve prolaznike koji su se zatekli danas na Gradskoj plaži.

- Prvo smo trljali oči da proverimo da li vidimo dobro. Brčkali su se više od pola sata iako je napolju ne samo hladno, već pada i jaka kiša koja im očigledno nije smetala, pa ni pažnja prolaznika koji su ih sa nevericom gledali - kazao je jedan od Užičana koji se zatekao na licu mesta za agenciju RINA.

Dodaje da sudeći po njihovoj nonšalantnosti dok su kupali voda očigledno nije bila mnogo hladna, ipak retko ko bi se usudio na ovaj neobičan podgvig.

- Ne znamo šta ih je navelo da uđu u Đetinju po kiši, možda je neka opklada u pitanju, možda samo egzibicionizam. Ipak, moramo im mi mlađi reći bravo, jer zasita svaka čast da se odluče na kupanje po ovakvom vremenu, dodaje naš sagovornik.

Da li će im ovaj avanturistički duh za nekoliko dana doći na naplatu u vidu prehlade, znaće samo oni i njima bliski ljudi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading