autobus
Foto: Shutterstock/Shuterstoock

Tokom održavanja koncerta grupe „Ramštajn” na Ušću, danas i sutra od 6 do 24 časa doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Danas i sutra, od 6 do 24 časa, obustavlja se saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle, na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Ulice trešnjinog cveta (oba smera), kao i saobraćaj u Ulici ušće, na delu od Bulevara Nikole Tesle do splava „Asteriks”. Vozila na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 će se u oba smera kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom trešnjinog cveta, Bulevarom Nikole Tesle i dalje redovnim trasama, a vozila sa linije 60 (60L) će se kretati sledećom trasom: u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)” vozila će ići Brankovim mostom, Milentija Popovića, internom saobraćajnicom, Ulicom Vladimira Popovića, Zemunskim putem, Brodarskom i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka Zelenom vencu vozila koristiti redovnu trasu linije 60, odnosno saobraćaće Ulicom sajmište, Brankovim mostom i dalje redovnom trasom.

ZBOG RAMŠTAJNA IZMENJENE TRASE AUTOBUSA Na ovim lokacijama će sve biti obustavljeno

Foto: Shutterstock

 

U nedelju, 26. maja, od 00.00 do 12.00 časova obustavlja se saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle, na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Ulice trešnjinog cveta (oba smera), kao i saobraćaj u Ulici ušće, na delu od Bulevara Nikole Tesle do splava „Asteriks. Vozila sa linija javnog prevoza će u ovom periodu saobraćati na isti način kao i prethodnih dana i to na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 vozila će se u oba smera kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom trešnjinog cveta, Bulevarom Nikole Tesle i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije javnog prevoza 60L kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)” ići će Brankovim mostom, Milentija Popovića, internom saobraćajnicom, Ulicom Vladimira Popovića, Zemunskim putem, Brodarskom i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Zelenom vencu vozila sa ove linije

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
GSP

Komentari (0)

Loading