Irina Ognjević
Foto: Alo/Foto: Josida Masanori

Čudo od devojčice! Irina Ognjević (12) prethodne nedelje dokazala je da mladi umetnici imaju mesto pod muzičkim nebom. U prilog tome govori i podatak da je osvojila dve nagrade za pevanje. Prošle nedelje postala je prvi laureat na Međunarodnom dečjem muzičkom takmičenju „Voice of the Stars“, ali i na muzičkom festivalu „Golden Time Talent“ s pesmom „The Way I’am“, koji je održan u Londonu

Ona je u razgovoru za Alo! otkrila kako je počela da se bavi pevanjem, ali i da priželjkuje da se njena karijera nastavi.

- Pevala sam svuda! Ali ono što moram da kažem jeste da mi je do sada najlepše iskustvo bilo u Rimu, jer je njihova publika veoma zahvalna. Ispratili su do poslednje sekunde svaki takt pesme koji sam interpretirala - objašnjava naša sagovornica.

Kako kaže, nagrade su važne, jer tada umetnik shvati da je potvrđen.

Meni je to važno i bila sam srećna što su me tako ocenili. Zato što, prema njima, dobro pevam - kaže Irina, i dodaje:

- Lakše mi je da pevam u horu nego da budem solista. Ako ne znaš tekst, onda možeš da zaćutiš i uključiš se kada ti deonica pesme bude poznata. A kada si sama na sceni, tu mora da bude sve kako treba - zaključuje za naš list Irina, i šalje poruku da svako veruje u sebe.

Nataša Ognjević, majka devojčice, ističe da nije lako propratiti svaki njen korak, ali kako kaže, trude se koliko mogu da budu njena najveća podrška.

- Nije lako, teško je jer Irina ide u hor, muzičku školu, časove pevanja, takmičenja, ali svakako se borimo da podjednako ispratimo svaki njen korak - kaže ponosna majka.

Prethodne nedelje, Irina je u kuću donela dve nagrade, a njena majka kaže da ne postoji nešto lepše i da se priznanjima radovala skoro kao Irina.

- Osetila sam zadovoljstvo, kao i svaki put kad je moja ćerka nagrađivana. Ja sam tada bila zajedno s njom. To je neopisiva sreća! Zahvalni smo svima koji su nam pomogli da učestvujemo. To je prava stvar, da smo na pravom putu – kaže ponosna majka.

Mlada nada muzike predstavila se slušaocima obradom pesme „Kuća izlazećeg sunca“, i zajedno sa Sorabi bendom i Biljanom Slijepčević prikupila simpatije pratioca njihovog rada. Majka ove mlade vokalne solistkinje dodaje da su u planu novi projekti, ali i da se nada da će opet sarađivati sa Biljanom, ali i novim licima, ako budu u mogućnosti i zainteresovani.

- Ispred nas su mnogi projekti, nadam se da ćemo imati i dalje saradnju sa Biljaniom, ali i ostalima koji budu voljni da Irini napišu autorku pesmu - zaključuje Nataša Ognjević

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading