Novi Sad
Foto: Printscreen/INSTAGRAM/NSUZIVO.RS/PRINTSCREEN

"Nepoznati muškarac vandalizovao je automobil na Telepu u Mornarskoj ulici. Prema rečima čitaoca, sve se odigralo u tri sata iza ponoći ispred jednog od stambenih objekata", navodi se uz snimak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Kako se navodi u jednom komentaru, vozilo pripada njegovoj firmi i na to mesto, ispred jedne napuštene kuće, ga parkira već tri godine.

- Došli smo sutra ujutru i zvali policiju, vozilo se parkira već 3 godine na to isto mesto, ispred jedne napuštene kuće u kojoj se taj čovek uselio i utripovao da je njegova, izašao u dva ujutru i počeo da lupa po kolima, Bili smo sa policijom na vratima i on kaže da je on razbio i da na sebi nema ništa i da ne gubimo vreme i novac na tužbu i advokata. Kada ga je policija pitala čija je to kuća on kaže ne zna, ali hoće da je malo uredi, policija kaže da ga tužimo i ostavila ga je i dalje u toj tuđoj napuštenoj kuci, tako da će biti još snimaka - navodi se u komentaru.

 

@alo_portal SUDAR VOZOVA U TUNELU KOD PANČEVAČKOG MOSTA - Vatrogasci i hitna pomoć na terenu #sudarvozova #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading