Burger festival
Foto: Promo/Marko Obradović Edge

Tašmajdanski park je tokom tri festivalska dana postao mesto dobre zabave, jedinstvenih ukusa najrazličitijih svetskih kuhinja – od američke, libanske, italijanske, japanske, kineske, korejske pa sve do tradicionalne srpske.

Jedinstvena gastro-zona u centru grada okupila je 15 različitih izlagača kvalitetne ulične hrane uz centralni muzički program i veliki broj aktivacija za posetioce. Tašmajdanski park je posetilo preko 15.000 mladih, urbanih Beograđana ali i turista, ljubitelja ulične hrane ali i rekreativnog sporta, piknika i svih hedonistički nastrojenih pojedinaca koji uživaju privilegiju korišćenja jednog od najlepših beogradskih parkova.

Uspešno je realizovana i još jedna društvenoodgovorna kampanja u saradnji sa kompanijom Ball Packaging Europe i projektom “Svaka limenka se računa”, a u cilju smanjenja upotrebe plastične ambalaže i stvaranja ambalažnog otpada. Cilj ove saradnje jeste podizanje svesti o zaštiti životne sredine i značaju koji reciklaža ima za očuvanje planete Zemlje.

Po završetku prvog izdanja Street Food festivala u ovoj sezoni, može se reći da je “Palilulac” potvrdio epitet najboljeg festivala ulične hrane u Beogradu i da je postao omiljeno mesto za gradsko okupljanje u srcu Beograda!

Više informacija na: https://www.instagram.com/streetfoodfestivalbg/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading