dobitnik
Foto: Printscreen/RTS

Srećni dobitnici prvog kola ove nagrade igre su Vujadin Maksimović i Slobodan Novaković.

Kako za "Novosti" priča Novaković bitno je biti uporan i istrajan, pa tako i nagrada dođe.

- Poslao sam oko 1.512 računa, pritom to nisam sam sakupljao, donosili su mi račune i drugari. Bio sam uporan, ali moram da priznam da sam imao taktiku koja mi je verovatno pomogla. Nisam slao sve račune odjednom, nego sam slao po nekoliko računa dnevno - kaže Slobodan i opisuje kakav je bio trenutak kada je saznao da je upravo on osvojio stan.

- Došao sam sa posla i uključio sam televizor znajući da je prvu krug izvlačenja pa sam hteo da to ispratim. Međutim kada sam video ime "Slobodan Novaković" mislio sam ko zna ko je ima nas dosta sa tim imenom i prezimenom, ali kada sam video i moj kod shvatio sam da sam ja u pitanju. Evo ruke mi i dalje drhte - govori Slobodan uzbuđeno.

Zemunske kapije

RTS

 

Kako kaže, stan planira da ostavi svom sinu da, ukoliko želi da studira u Beogradu, da ima gde da živi i dodaje da će nastaviti sa učešćem u nagradnoj igri.

- Nastaviću da šaljem račune i dalje. Nikad se ne zna, možda me opet izvuku.

Za razliku od njega, Vujadin nije želeo mnogo da govori, ali je morao da prokomentariše to što je za iznos od 40 dinara dobio stan u Beogradu.

- Evo meni je 40 dinara doneo stan u Beogradu, a loto tiket košta 130 dinara. Nikad se ne zna - šaljivo kaže Maksimović.

BONUS VIDEO

@alo_portal OVO NEĆETE VIDETI ČESTO, ČUDESNI PRIZORI U SRBIJI Na nebu osvanuo redak i fascinantan fenomen! #fypシ゚viral #alo #alodnevnenovine #fypシ #alonovine #srbija #auroraborealis ♬ Originalton - 𝐵𝑎𝑙𝑘𝑎𝑛 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦‘

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading