Gužva
Foto: Printscreen/Instagram / Serbia Live Beograd

Sreda u Beogradu zbog posete Si Đinpinga, kineskog predsednika u znaku je izmena saobraćaja zbog bezbednosnih razloga, što je dodatno uticalo na stvaranje saobraćajnih gužvi.

U 10 sati počelo je i svečani doček ispred Palate Srbija. Gužve su ogromne u svim delovima grada, najviše u samom centru i na Novom Beogradu, neke ulice zatvorene su i za pešake.

 

 

Saobraćaj na Brankov mostu pušten je nešto posle 10.30 sati. Kako nam javljaju čitaoci, pešaci su put dok je bio zatvoren nastavljali preko Starog savskog mosta. Međutim, Brankov most je posle 11 časova ponovo zatvoren za saobraćaj.

 

 

Iz bezbednostnih razloga pojedine ulice u centru Beograda, ali i na Novom Beogradu, povremeno se zatvaraju, tako da se stvaraju velike gužve, građani izlaze iz vozila gradskog prevoza i put nastavljaju pešaka.

Koje će ulice tačno biti zatvorene u kom trenutku, nije poznato, jer se ruta kretanja, takođe iz bezbednosnih razloga, ne otkriva.

 

 

Kako javljaju građani, zatvorene su ulice na Novom Beogradu, deo Bulevara Mihajla Pupina, Milentija Popovića, zatvoren je i Brankov most.

Autobusi ne idu kroz centar grada u smeru od Novog Beograda, 31. do Slavije, a ljudi nastavljaju pešaka. Nušićevom i Terzijama u jednom trenutku ni pešaci nisu mogli da idu.

BONUS VIDEO 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading