SRBIN DOŽIVEO PREVARU VEKA U MARKETU, PA MU JOŠ I OVO NAKALEMILI! Obratite pažnju kad kupujete, može vam se desiti ISTO!
Foto: Shutterstock

Mladić u jednom lancu marketa pazario filet lososa od 320 grama, a prodavac mu je naplatio 534 grama i to za 1.442 dinara!

O prevarama i obmanama trgovaca svakodnevno možemo da pročitamo na društvenim mrežama, a jedna od poslednjih je pokrenula lavinu komentara.

Na društvenoj mreži X pojavila se objava devojke koja tvrdi da su njenog dečka prevarili u marketu i naplatili mu veću gramažu lososa od onoga što je kupio, prenosi Kurir.

Srbina prevarili u supermarketu

Printscreen/Twitter

 

- Kažem dečku da mi kupi 200 grama lososa, lik ga pita može li 300 da ne sečem parče, ovaj moj dobri čovek kaže može i lik mu naplati pola kile lososa - piše u objavi ispod koje su se nizale reakcije potrošača:

- Je li imaš račun da vratiš? Nama su tako naplatili umesto šunke njeguški pršut, 1.500 dinara razlike - napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao:

- Je li normalno ovo dobili ste 320 gr a naplaćeno 500 gr, jesam li dobro shvatila? Ovo treba reklamirati i tražiti povrat novca? Ima li kraja bezobrazluku?

Neki su napisali i da je mladić imao pravo da traži 200 grama i da radnik iseče parče.

- Isto juče, čokolada je koštala 169,99 dinara, stik 249,99 dinara, a na kasi je čokolada naplaćena 619 dinara, stik 500 dinara! Ali kasno sam videla cene na računu jer je nenormalna gužva - glasili su neki od komentara.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading