ivanjica
Foto: Printscreen/Foto: RINA

U najavi koja je objavljena u 14.20 časova stoji sledeće:

- Prvi oblačni razvoji koji će uslovljavati lokalnu pojavu kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom očekuju se već sredinom dana u zapadnoj Srbiji, dok će dalje tokom popodneva, osim na zapadu, biti učestali i na jugu Vojvodine, u centralnom i istočnom delu zemlje.

- Pojava kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom na području Beograda očekuju se nakon 14 časova. Pljusak će u pojedinim delovima grada biti kratkotrajno intenzivan uz mogućnost sugradice.

Dalje u najavi navode:

- U četvrtak (25.04.) ujutro u Bačkoj, a u petak (26.04.) lokalno i u ostatku Srbije slab prizemni jutarnji mraz.

- Za vikend osetni porast temperatura - maksimalne vrednosti u subotu (27.04.) od 21 do 23 °S, a u nedelju i u prvoj polovini naredne sedmice (28.04 - 02.05.) od 24 do 29 °S. U Podunavlju, Pomoravlju i Vojvodini počeće da duva umeren i jak južni i jugoistočni vetar (košava).

RHMZ

Printscreen/ RHMZ

 

 

A u upozorenju koje je objavljeno u 14:25 piše: 

- U naredna 2 časa pljuskovi sa grmljavinom kratkotrajno će biti intenzivni uz lokalnu pojavu sugradice na području zapadne Srbije, Šumadije i u pojedinim delovima Beograda.

RHMZ

Printscreen/ RHMZ

 

 

 
BONUS VIDEO

 

@alo_portal Kada bi Vas uhapsili, šta bi Vaši prijatelji pomislili da ste uradili? 😆 #alo #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy #prijatelji ♬ original sound - Alo_portal


 
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading