Majka i ćerka na aerodromu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako pišu nemački mediji, petnaestogodišnja devojčica, koja je sa majkom u utorak doletela iz Niša na aerodrom Memingen, trebalo je početkom ove nedelje da bude u školskoj klupi, ali je njena majka odlučila da joj uskršnji raspust produži za dva dana. Devojčica je zapravo trebalo da se vrati u školu od ponedeljka, a policajci su prijavili nesavesnu majku, koja će sada morati da plati kaznu.

Međutim, ovo nije prvi takav slučaj zabeležen u Nemačkoj. Tokom ulaznih provera na letovima iz Albanije, Gruzije i Španije do aerodroma Memingen zvaničnici su otkrili četiri majke iz Bavarske i Baden-Virtemberga koje su putovale sa ukupno petoro dece školskog uzrasta između devet i jedanaest godina. Roditelji nisu bili u mogućnosti da obezbede izuzeće iz škole za svoju decu. Neki su priznali da su neistinito prijavili da su im deca bolesna jer su im letovi na kraju praznika bili preskupi.

Holger Stabik, portparol za medije policije u Bavarskoj, potvrdio je da se ovakvi slučajevi dešavaju na aerodromu Memingen na početku ili na kraju praznika. Prema Stabiku, oko 200 ovakvih kršenja obaveznog pohađanja škole prijavljeno je na aerodromu u jednoj godini. 

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Celu emisiju “U ringu” sa Slavicom Đukić Dejanović možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryoupage #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading