promo
Foto: Promo/Promo

U restoranu „Momi Crazy Fish“ otvoreni su Dani Istre, pa svi ljubitelji ove autentične kuhinje imaju jedinstvenu priliku da uživaju u bogatoj ponudi istarskih kulinarskih specijaliteta. Specijalni gost restorana je renomirani gastro majstor iz Poreča, Gianpaulo Sardot, koji će svim gostima restorana predstaviti bogatstvo ukusa i mirisa predivne regije iz koje dolazi.

Kulinarska ekipa, na čelu sa Sardotom, u pripremi jela rukovodi se devizom da su najbolje namirnice upravo lokalne namirnice, pa će se na meniju naći motovunski tartufi, istarski šafran i divlje šparuge. Preko sočnih ribljih jela, do aromatičnih testenina i nezaobilaznog dezerta, svaki zalogaj oživljava istarsku kulinarsku baštinu.

promo

Promo

 

 

„Pozivamo vas da nam se pridružite u ovoj izuzetnoj gastronomskoj avanturi i da okusite sve čari bajkovite Istre. U tome nam je veoma pomoglo znanje i iskustvo našeg gosta, gospodina Sardota, čija jela bude čula i duh Istre u najboljem svetlu. Budite deo putovanja koje će vas odvesti pravo u srce Mediterana“, navode iz restorana „Momi Crazy Fish“.

Uz nekoliko premium specijaliteta, koje svakog dana priprema Sardot, služe se vina „Pilato“, koja u Beograd stižu iz vinograda u neposrednoj blizini Poreča. Ova vina su veoma brzo osvojila srca Beograđana, a uz nesebičnu pomoć Team 4 predstavljena su i gostima restorana „Momi Crazy Fish“. Svi vinoljupci imaće priliku da probaju razne sorte, među kojima se naročito ističe čuvena istarska Malvazija, pravljena posebnom „Sur lie“ metodom.

promo

Promo

 

 

Podsetimo, restoran „Momi Crazy Fish“ nalazi se na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija, u prizemlju Tržnog centra „Galerija“, a posluje u okviru W Hospitality Group.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading