Tragedija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Da "kum nije dugme" svedoči i podatak iz konkursa da će domaćini nagraditi pet najmaštovitijih predloga. Društvene mreže u ovom i susednim gradovima pršte od brojnih predloga, među kojima ima i smešnih. Međutim prema propozicijama konkursa u obzir će biti uzeti samo oni dostavljeni na adresu opštine.

- Konkurs traje do 22. aprila i na njemu mogu učestvovati svi građani sa prebivalištem na području Opštine Gornji Milanovac. Sugrađani svoje predloge mogu dostavljati isključivo na elektronsku ili fizičku adresu opštine. Ako predloge šalju redovnom poštom neophodno je da na zatvorenoj koverti naznače da je predlog za konkurs „Pitam za kuma“ – izjavio je Zoran Drinjaković, načelnik Opštinske uprave Gornjeg Milanovca, jedan od članova komisije koja odlučuje o prelozima za ime zatvorenog bazena.

Uz predlog, Milanovčani treba da dostave i kraće obrazloženje zbog čega baš to ime predlažu za ime budućeg zatvorenog bazena. Nakon 22. aprila komisija će od prispelih imena odabrati pet najuspešnijih, a nakon toga će i oni ići na glasanje. O tome ko će biti kum, odlučiće građani.

- Komisija će odabrati pet najuspešnijih predloga i onda će ti predlozi ići na glasanje. Glasanje između pet finalista biće omogućeno na sajtu opštine, a građani će moći da glasaju od 26. aprila do 6. maja, rezultati će biti objavljeni 14. maja – kazao je Drinjaković dodajući da će nagrada za svih pet finalista biti identična.

Pet Milanovčana koji uđu u finale za kumstvo dobiće besplatne godišnje karte za zatvoren bazen kao i sve druge prateće usluge u sklopu kompleksa. Izbor finalista će biti biti obavljen na sajtu opštine Gornji Milanovac, takođe glasovima građana.

Predlozi koje maštoviti sugrađani daju po društvenim mrežama neće se razmatrati, već samo oni koji zvanično budu dostavljeni Opštini Gornji Milanovac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading