promo
Foto: Promo/Promo

Pored domaćeg porekla, u Lidlu se izuzetno vodi računa i o kvalitetu, bezbednosti i svežini mesa, što potvrđuju relevantni sertifikati i brojne kontrole koje kompanija sprovodi.

Kvalitet i bezbednost svežeg mesa koje se prodaje u Lidlu i koje je upakovano, neprekidno se ispituje prema važećim propisima Republike Srbije i internim standardima Lidla. Pa je tako za meso posebno značajan kontrolisan proces proizvodnje „od njive do trpeze“, uz redovan nadzor uslova proizvodnje kod dobavljača. Kvalitet i bezbednost proizvoda se osiguravaju sprovođenjem višestrukih laboratorijskih analiza, pakovanje obezbeđuje svežinu i trajnost proizvoda, dok kompanija izuzetno vodi računa i da je proizvodnja sa osvrtom na zaštitu i dobrobit životinja.

Prednosti upakovanog mesa u Lidlu:

· Meso ne dolazi u kontakt sa drugim vrstama mesa ili proizvoda

· Čuva se svežina i održava se nepromenjen izgled i ukus mesa

· Meso je zaštićeno od spoljnih uticaja, a pakovanja su higijenska, jer se pakuju u strogo kontrolisanim uslovima

· Upakovani proizvodi su jasno označeni i deklarisani, tako da u svakom trenutku znate da kupujete proizvod koji je testiran, kao i njegov tačan sastav

· Pakovanja su vrlo praktična za upotrebu, samo ih preuzmete iz frižidera bez čekanja u red

U Lidl prodavnice širom Srbije sveže meso se isporučuje svakog dana, a na deklaracijama ovih proizvoda istaknuti su datum klanja, datum pakovanja i rok upotrebe, kako bi se obezbedilo da potrošači budu sigurni u njegovu svežinu i poreklo. Dodatno, upakovano meso u Lidlu se čuva u frižiderima, a o bezbednosti se vodi računa i prilikom transporta, te je sveže meso na odgovarajućoj temperaturi sve vreme - dok ne stigne u ruke potrošača.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading