pronađen nestali maloletnik
Foto: Printscreen/Foto: RINA
 
Majka sedamnaestogodišnjeg mladića ranije danas obratila se javnosti navodeći da je izgubila kontakt sa sinom u ponedeljak, apelujući na sve koji možda znaju gde je i imaju bilo kakve informacije o njegovom nestanku da jave policiji ili njoj.

Nestanak deteta prijavila pre pet dana

Nestanak deteta prijavila je 2. aprila Policijskoj upravi Novi Pazar, koja je odmah preduzela neophodne mere i angažovala sve raspoložive pripadnike na njegovom pronalasku.

Ubrzo im se obratila i majka petnaestogodišnje devojčice koja je prijavila njen nestanak, pa policija opravdano sumnja da su njih dvoje zajedno pobegli, pogotovo imajući u vidu da su bili u kontaktu i družili se.

Obavešteni granični prelazi o nestanku tinejdžera

Nakon prijave nestanka dvoje tinejdžera obavešteni su svi granični prelazi i policijske uprave širom Srbije, a pretpostavlja se da se oni nalaze u Novom Pazaru ili nekom od okolnih gradova.

Podsetimo, M. B., sedamnaestogodišnji mladić iz Novog Pazara nestao je prošlog ponedeljka, kada je otišao u šetnju i više se nije vratio kući. Njegova očajna majka Daca, u suzama moli za pomoć.

DOPUNA (8.4.2024.):

Policijski službenici su brzo reagovali i u rekordnom roku locirali nestale tinejdžere.

(Radiostoplus)

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Hitna pomoc došla ispred kuće Dejana Dragijevića! Priveden zbog sumnje da je pomogao da se resi tela devojcice! #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy #foryou ♬ original sound Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading