Snimak devojčice iz Beča
Foto: Printscreen/Printscreen

Ta žena, rumunskog državljanstva, tvrdi da na snimku nije Danka, već njena ćerkica. 

"Kosmo" navodi da su ova najnovija saznanja dostavili austrijskoj policiji.

Kosmo je stupio u kontakt sa A.C.S .(36), rumunskom državljankom koji živi i radi u Beču. Očekivano, mlada žena je bila veoma nervozna:

- Šta da im kažem? U paklu sam od nedelje! Bila sam u Velsu kada sam tokom noći dobila nekoliko poruka da se snimak sa mojim likom deli na svim društvenim mrežama, na televizijama u Rumuniji i Srbiji i da me traže zbog nestalog deteta.Odmah sam u nedelju otišla u policiju u Velsu i zatražila pomoć, ali su me poslali kući i savetovali da se prijavim policiji u Beču u mom okrugu.Juče sam otišla u policiju u 21. Okrugu, tražila sam da mi pomognu i zaštite me, zaštite moje dete i moju majku. Upravo su me poslali kući. Danas je situacija postala alarmantna jer je moje lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima. Bila sam veoma uplašena, nisam znala šta da radim, obuzeo me strah da ću ostati bez posla“, rekla je A.C.S. za ovaj medij.

Razgovor s njom, piše "Kosmo", bio je emotivan i težak jer je bila u šoku. Razmišlja, navode, samo o tome šta bi se moglo desiti da su je prepoznali na ulici i da je pozvana policija.

@alo_portal POLICIJA PROVERAVA SNIMAK IZ BEČA! Snimljena je devojčica koja uzrastom i likom podseća na Danku Ilić #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

- Ono kroz šta prolazim je strašno! Niko na svetu ne može da shvati kakva je ovo noćna mora! Mogla sam nevina da stradam. Ja sam majka, saosećam zbog deteta iz Srbije i volela bih da ga nađu. Ali ono što prolazim sa svojom majkom je isto tako zastrašujuće! Sada je policija došla u moju kuću, sve sam im ispričao i na kraju su se izvinili za patnju koju sam pretrpela. Zamolili su me da dođem sutra kod njih da potpišem protokol. Samo želim da ova priča ostane iza mene i da pokušam da je zaboravim - naglasila je mlada Rumunka za "Kosmo".

Podsetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru otkad traje potraga za njom. Za njom je raspisana i Interpolova poternica, a zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

(Kosmo.at)

@alo_portal KAKO MEDIJI SAZNAJU: Ovo je majka male Danke guglala pre i posle nestanka devojčice! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #fypシ #dankailic #bor #viraltiktok #amberalert ♬ Action Music(853437) - Pavel

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading