danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora, nastavljena je i u utorak.  Nakon analize svega što je do sada preduzeto u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić, istraga na teritoriji Srbije je proširena, rekla je za RTS Bojana Otović Pjanović iz MUP-a.

19: 50 - MUP obezbeđuje Banjsko Polje

Kako javlja novinarka Alo sa lica mesta, jake policijske snage otišle su u popodnevnim satima iz Banjskog Polja, i sada su u ovom selu ostala samo vozila MUP koja obezbeđuju ovo mesto, dok su kod imanja na kojem je dete nestalo dva automobila.

Na ulazu u selo stoji patrola saobraćajne policije i legitimiše svakog ko ulazi u naselje, što govori da je u ovom mestu još uvek opsadno stanje. Na ulicama nema nikog, a tek u ponekoj kući gori svetlo.

 

Sutra se očekuje nastavak pretrage terena na kojem je devojčica poslednji put viđena. Kako smo ranije pisali, kriminalistički inspektori jutros su u ovom selu išli po kućama i obavljali informativne razgovore sa svim stanarima.

18: 18 - Pradeda male Danke za Alo

Oglasio se pradeda male Danke (2) za Alo - samo se ovome nada!

Jokso Dragomirović

Vladimir Marković

 

 

17: 30 - Oglasila se policija iz Beča

 Evo šta kažu o snimku devojčice koja liči na malu Danku (2).

16: 03 - Majka: "Sin nije sa nama"

Oglasila se majka nestale Danke (2) iz Bora, evo šta je rekla.

15: 13 - Dva su scenarija ako je dete oteto.

Stručnjaci upozorili: Transakcije su milionske, uključeno je mnogo ljudi - više o tome OVDE.

14: 26 - Oglasila se Bečka policija o slučaju Danke Ilić (2)

Bečka policija saopštila je danas da je u toku istraga da li je devojčica koja je u subotu uveče viđena na tramvajskoj stanici u Beču zaista nestala Danka Ilić iz Bora.
 

14: 16 - Austrijska policija na nogama

 Austrijska policija uz pomoć foto-robota traga za ženama sa snimka iz Beča.

13: 10 - Oglasila se novinarka Alo!

Novi detalji potrage za malom Dankom, reporterka Alo! se oglasila sa lica mesta.

11.55 Granični prelaz Kladovo - Turnu - Severin prešle žene sa snimka iz Beča? "Policija proverava dva automobila"

Kako tvrdi Informer, danonoćnim operativnim radom i pregledanjem kamera sa graničnog prelaza Kladovo - Turnu-Severin srpska policija došla je do nedvosmislenog zaključka da su granični prelaz između Rumunije i Srbije prešle dve žene koje liče na osobe sa snimka koji je nastao u Beču i na kom je devojčica koja likom podseća na nestalu Danku Ilić (2), to je izjavio Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik ovog dnevnog lista.

- Policija je pregledanjem kamera utvrdila da su bar dva automobila prošla granični prelaz i da su u njima bile osobe koje liče na ženske osobe sa snimka iz Beča - piše Informer.

11.30 Opsadno stanje u naselju Banjsko Polje

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, nedaleko od mesta nestanka nalazi se veliki broj policije. Oni danas pretražuju i ispituju meštane o mogućim informacijama vezanim za nestanak Danke Ilić (2)

Danka Ilić

Foto: Vladimir Marković

 

10.40 - Pretražuju se podrumi okolnih zgrada

Kako saznajemo, dvojica inspektora u civilu upravo su otišla u obližnju zgradu da pregledaju jedan podrum - kaže naš izvor blizak slučaju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je u ponedeljak da je u toku potraga za nestalom devočicom Dankom Ilić (2) iz Srbije i zamolilo građane Crne Gore da ukoliko imaju informacije o nestaloj devojčici o tome obaveste kancelariju Interpola u Pogdorici.

Helikopteri MUP-a nadletali su širu oblast mesta nestanka devojčice.

Specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se devojčica tu nalazila.

MUP nastavlja operativni rad.

Istovremeno, istraga se proširila i na Austriju, Interpol je raspisao žutu poternicu. Srbin koji živi i radi u Beču snimio je dve žene na ulici glavnog grada Austrije pored kojih se igra devojčica koja liči na dvogodišnju Danku Ilić, nestalu u okolini Bora. Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu.

Ambasada Srbije u Beču apelovala je na građane da, ukoliko na teritoriji Austrije prepoznaju nestalu devojčicu Danku Ilić, odmah obaveste srpsku ili austrijsku policiju.

Devojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Devojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na levoj podlaktici.

Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading