Snimak devojčice iz Beča koja liči na Danku Ilić
Foto: Alo/Printscreen

Srpska policija je kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podate i snimak, na kojem se vidi devojčica koja liči na malu Danku. Za sada nema informacija da li je snimak autentičan.

Takođe, policija je zamolila sve naše građane koji žive ili borave u Beču, a koji imaju neke informacije, da se jave i pomognu u istrazi.

Šta je na snimku?

Na snimku, koji je zabeležio jedan državljanin Srbije na stanici u Beču, vidi se devojčica sličnog uzrasta i lika kao i Danka Ilić (2).

Naš državljanin koji je snimak prosledio srpskoj policiji, naveo je da je devojčica bila u pratnji dve Rumune. Istakao je i "da se devojčica otimala ženama i nije se ponašala kao da ih poznaje". Takođe tvrdi da su je dve žene dozivale na rumunskom, na šta se devojčica nije odazivala.

Rekao je i da se devojčica nije ponašala kao njihovo dete niti se odazivala na ime kojim su je zvali.

"Novi trag pojavio se u pola tri noćas"

Predsednik Srbije Alesandar Vučić rekao je danas tokom obilaska jedinica PVO i Ratnog vazduhoplovstva u Batajnici, da je naša policija došla do novog traga noćas u pola tri, i da su odmah svi bili na svojim mestima i počeli da rade.

U pitanju je upravo snimak nastao u Beču, povodom kojeg je MUP kontaktirao kolege u Austriji. Tamošnja policija dobila je sve podatke o Danki Ilić, i uključena je u istragu i radi na obradi snimka, saznaje Alo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sumadinac

31.03.2024 17:15

Nerazumno od osobe koja je ovo snimila ako ti je bilo sumnjivo trebao si snimiti te zene i odmah pozvati Policiju.