peti dan potrage
Foto: Alo/Alo

 

20.17 - Policija nastavlja potragu

Istraga u vezi nestanka Danke Ilić iako zbog mraka izgleda da je prekinuta, ona je nastavljena upoređivanjem izjava i proverom informacija do kojih je policija došla.

U toku današnjeg dana roditelji Danke bili su pozvani u policijsku stanicu kako bi pomogli istrazi.

Jedan detalj upao je u oči, a to je da su došli odvojeno.

Policija će i tokom noći raditi operativnim putem na prikupljanju relevantnih informacija koja bi mogla da pomogne da se otkrije šta se desilo sa Dankom.

Potraga za Dankom nastavlja i sutra, a planu je da se izvrše dodatne provere.

18.45 - Roditelji napustili policijsku stanicu

Roditelji i deda male Danke napustili su policijsku stanicu u Boru.

17.52 - U policiji i deda

Pored oca, u policiji se nalazi majka kao i Milošev otac odnosno devojčicin deda. Pozvani su kako bi se uporedile izjave i eventualno pomogli tokom istrage u vezi pronalaska devojčice.

17.50 - Dankina majka peti put u policiju

Više o tome pročitajte OVDE.

17:00 - Stiglo pojačanje

Kod kuće gde je nestala Danka Ilić ponovo su stigla dva vozila spasilačke službe MUP Srbije.

16:30 - Miloš Ilić u policiji

Otac Danke Ilić, Miloš, došao je danas oko 14 sati u policijsku stanicu u Boru.

15:14 - Stigla marica

Na mesto potrage kod kuće gde je nestala Danka Ilić stigla je marica, kao i vozilo inspekcije, javlja reporter Alo! sa lica mesta.

Nije sigurno šta se tačno u ovom trenutku dešava, ali kako saznajemo, marica se vratila nazad ka gradu, prazna.

Novinar reporter sa lica mesta: Enis Sadiku

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Potraga za nestalom devojčicom je nastavljena, a ukoliko vidite Danku odmah obavestite policiju!

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Tokom jučerašnjeg dana MUP je objavio da je detaljno pregledan podzemni tunel, ali da nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

- Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta -sapšteno je iz MUP-a.

14: 45 - Motorne testere u dvorištu gde je nestala devojčica

Iz pravca dvorista koje je označeno kao mesto nestanka dvogodišnje devojčice čuje se zvuk motorne testere, javlja naš novinar sa lica mesta. 

14: 20 - Sa lica mesta hitno se javio novinar Alo

Evo kakva je sada situacija na terenu. 

13: 30 - Policijsko pojačanje, nose lopate

Još jedno policijsko vozilo stiglo je u dvorište gde je nestala Danka (2). Policajci su, kako javlja naš novinar sa terena, uzeli neke lopate i sa njima ušli u dvorište.

 

@alo_portal Policijsko pojačanje stiglo u dvorište kuće gde je nestala Danka (2) #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #dankailic #amberalert #bor #banjskopolje ♬ original sound - Alo_portal

 

12: 40 - Helikopteri nisko lete

Dva helikoptera u službi Ministarstva unutrašnjih poslova već par sati sa niske visine obilaze područje na kojem je prijavljen nestanak dvogodišnje devojčice Danke Ilić, kao i obližnju šumu.

helikopter danka

Dejan Briza

 

 

10:59 - Helikopteri nadleću kuću gde je nestalo dete (2)

 

@alo_portal Tenzija na mestu nestanka male Danke (2) dvorište kuće nadleću helikopteri #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #dankailic #bor #amberalert ♬ original sound - Alo_portal

 

Dva helikoptera nadleću kuću gde je nestala Danka Ilić (2). Kako je tamo pogledajte OVDE. Odluku da ovo mesto nadleću helikopteri doneo je Bratislav Gašić. 

helikopteri

Dejan Briza

 

 

10: 15 - Spasioci opet na terenu

Spasilačke ekipe opet su odjurile do kuće u kojoj je nestala Danka, više o tome čitajte OVDE.  

08: 50 - Majku odveli na mesto gde je nestala Danka (2)

Pripadnici policije juče su, kako saznaje Alo, odveli na mesto gde je nestala Danka (2), razlog toga čitajte OVDE

 

@alo_portal Pripadnici policije su juče sa majkom male Danke išli na mesto gde je nestala, da im pokaže svaki korak i detalj tog dana kada je nestala. #alo #bor #amberalert #dankailić #srbija #fypシ゚viral #fypシ #alodnevnenovine #alonovine ♬ Action Music(853437) - Pavel

 

08: 35 - Opet češljaju teren

Na licu mesta nema teške mehanizacije, javlja naš novinar Enis Sadiku. Pripadnici policije i dalje pregledaju dvorište i mesto gde nestala mala Danka. 

08: 20 - Situacija u Banjskom Polju

Osvanulo je toplo i sunčano jutro u Banjskom Polju. Tamo su policajci koji dežuraju i čuvaju prilaze dvorištu porodice, javlja reporter Alo! sa lica mesta.

 

 

07: 00  - Miloš je dotrčao, bio je van sebe

Komšija otkrio otkrio jedan detalj o porodici male Danke, više o tome čitajte OVDE.

Policija pokušava da osveži memoriju Dankine majke

Dok se cela Srbija pita gde je Danka Ilić, njena majka Ivana dane provodi u policijskoj stanici, gde je u četiri navrata satima saslušavana s ciljem da se priseti svih važnih pojedinosti u vezi s nestankom svoje ćerke. Drugi razlog višečasovnih razgovora s policijom je i to što je istražiteljima čudna činjenica da je Danku i starijeg sina povela u šetnju u trenutku kada je padala obilna kiša.

Šta dosad znamo o nestanku Danke Ilić

Uhapšen policajac iz Bora, sumnja se da je odavao informacije iz istrage
Otac nestale devojčice prošao poligraf
Dankina majka Ivana navodno je na dan nestanka iz telefona obrisala brojne poruke
Trojica uhapšeni u BiH pušteni na slobodu: Na TikToku tražili 50.000 evra za otkup

Kolaju teorije o nestanku Danke

Policijska istraga nestanka Danke iz Bora vodi se u nekoliko pravaca, ali je u poslednja 24 sata fokusirana na dvorište u kom je devojčica poslednji put viđena.

Uprkos tome, meštani Bora i okoline i dalje strahuju od mogućnosti da je devojčica upala u neki od brojnih kanala, šahtova i rupa ili da je oteta.

Dankin otac objavio emotivnu fotografiju

Miloš Ilić, otac nestale Danke, oglasio se na Instagramu. On je objavio fotografiju svoje ćerke i time poslao poruku da se i dalje nada je devojčica dobro i da će biti pronađena živa i zdrava.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica. #fypシ #fypシ゚viral #srbija #dankailić #amberalert #bor #zigi #pas #alo #alodnevnenovine #alonovine ♬ Hollywood-style car chase action music(1246769) - tomotam

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading