Danka Ilić
Foto: Alo/Alo!/Dejan Briza

(Enis Sadiku)

Posle više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom polju, pripadnici MUP nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Reporter Alo! sa lica mesta prenosi najnovije informacije o slučaju koji je potresao Srbiju:

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog polja do grada Bora, i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Pet vatrogasnih vozila upravo je naspustilo prostor oko kuće gde je nestala mala Danka Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora.

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Mobilni telefon majke Danke Ilić poslat je na veštačenje nakon što je devojčica nestala. Nezvanični podaci ukazuju da je majka na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka obrisala mnogo poruka i poziva.

Otac Danke Ilić (2), koja je nestala u Banjskom polju kod Bora, prošao je poligraf.

Podsetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Beba

29.03.2024 18:04

I da jedna majka zavitlava ceo srpski narod, Ovolike ljude na terenu...?! Ovo je samo do nje...