danka ilić
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Ivana Ilić i njen suprug Miloš saslušani su u policiji budući da je majka poslednja videla ćerku. Muž joj se, ispostaviće se, pridružio u potrazi za mezimicom čim ga je pozvala.Tokom grozničave potrage za malenom Dankom, rodbina i prijatelji u neverici sležu ramenima.

"Nada nas ne napušta. Teško nam je svima sve ovo palo. Ne mogu ništa više da kažem, razumite", rekla je Dankina ujna, Jovana Dragomirović, koja je prva, u utorak po podne, objavila vest na društvenim mrežama da je devojčica nestala.

Stara kuća Dragomirovića, Dankine babe i dede po majci, u Banjskom polju, u koju povremeno dolazi Ivana sa mužem i decom, na samom je rubu ovog prigradskog naselja, u neposrednoj blizini šume...

Drugi dan od nestanka, umesto dečje graje, muk i neverica.

"Teško je ovo područje, nepristupačno, a najgore je što je zaraslo u trnje. Tu ni životinja ne može da prođe, a kamoli dete i to me najviše zabrinjava. Dosta je tu vikendica i dosta gustiša, žbunja, šume, a posle da se ide i dalje", kaže Blagoje Radovanović, lovac iz Bora.

Svi vlasnici vikendica u ovom naselju dobili su, u međuvremenu, poziv da dođu i otvore svoje objekte, kako bi sve bilo pretraženo i da bi se otklonila svaka sumnja.

"Svaka napuštena kuća, svaka vikendica, bunari, jame koje su u tom području su pregledani. Iz jama i bunara je i sva voda ispražnjena kako bi se detaljno pregledali", pričaju spasioci.

Policiji je na uvid dat i snimak sa jedne od kuća u ovom delu naselja na kojem se vidi automobil kako se kreće ka kući Dragomirovića, baš u trenutku kada je nestala Danka, u 13.47. 

Na snimku se, kako je ispričala vlasnica kuće na kojoj je postavljena kamera, vidi da je Ivana prošla ulicom. Desetak minuta kasnije, navodno se vidi kako prolazi i Miloš, a nešto kasnije i policijska patrola.

Policija je danas proveravala sva vozila na nekoliko punktova, a uzete su izjave i od svih koji imaju krivične dosije.

(Mondo)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading