policija hapšenje mup specijalci
Foto: Alo/Alo!/Marko Metlaš

Dvogodišnja Danka Ilić nestala danas popodne u Banjskom polju još nije pronađena.

Platforma „Pronađi me“ namenjena je za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica, koji će omogućiti brzu distribuciju informacija svim građanima preko entiteta nadležnih za informisanje javnosti, kada policija proceni da bi objavljivanje ove infromacije u javnosti doprinelo pronalasku deteta.

Danka Ilić

pronađi.me

 

 

Hitno obaveštavanje podrazumeva slanje poruke o nestanku maloletnog lica sa svim relevantnim informacijama i to prekidom TV i radio programa, slanjem „SMS“ poruke svim građanima preko njihovih mobilnih operatera, prikazima na ekranima na auto-putu, aerodromima, železničkim i autobuskim stanicama.

Podsetimo, Danka (2) nestala je u Banjskom polju, jednom od zaseoka Brestovačke banje kod Bora.

U potragu su se uključili i građani, koji su se sami organizovali i krenuli da traže dete.

Na sebi ima ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, a kosa joj je vezana u repić. Devojčica još ne priča, a izmakla je pogledu majke dok je ova sinu davala vodu.

Potraga traje već tri i po sata, a za devojčicom trenutno traga oko 300 ljudi.

Čitava Brestovačka banja, ali i brojni građani, njih nekoliko stotina, satima pretražuju širu okolinu Banje. Na terenu su pripadnici Policijske uprave u Boru, Vatrogasno spasilačke brigade, Dobrovoljnog vatrogasnog društva, planinari, meštani i građani Bora.

Alo.rs

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading