Predrag Tadić
Foto: Printscreen/Facebook

Kako je za Alo! objasnio Predrag Tadić u čijoj je kući živeo maloletni dečak, danima nakon ovog gnusnog čina meštani nemaju mira, a pojedini se plaše da će se dečak vratiti u njihovo selo.

- Kada se sve to dogodilo, iz Centra za socijalni rad i iz škole su me pitali da li postoji mogućnost da se dečak vrati u moju kuću. Nisam znao kako da odgovorim na to pitanje, pogotovo što me je kao čoveka porazila brutalnost čina koji je napravio. S druge strane, ljudi iz sela su veoma uplašeni i mole me da ga ne vraćam. Ja ne mogu da utičem na to šta će Centar za socijalni rad odlučiti, niti šta će reći doktori koji ga prate - kaže Tadić, i ističe da su nakon ovog događaja u selu počele da kruže razne priče.

Dečak koji je ubio jaganjce

Foto: privatna arhiva

 

- Neke komšije su mi rekle da je on pretio da će da ubije moju suprugu i mene, ali u to zaista ne mogu da poverujem. Takođe, bila je i priča da se čuo sa bratom koji je u zatvoru. Navodno mu je brat rekao da mu je dobro tamo, pa seljani sada pričaju da je on ovo uradio jer želi da ide kod brata. Navodno je dečak i sam to rekao. Razne priče kruže i mnogi su u strahu nakon svega - ispričao je Tadić za Alo!.

- U proteklih nedelju dana, Centar za socijalni rad je ponovo bio kod nas, a dečakovi otac i majka bili su kod njih na razgovoru, ali kod direktorom škole u koju je dečak išao. Takođe, obavljen je i razgovor sa njima u Centru, kao i sa njegvoim sestrama koje žive kod nas. Ovo sve govorim jer su se pojavili navodi da sam ja dečakov staratelj i da za to dobijam novac od države, a to nije tačno. On ima roditelje koji su mu staratelji, a  ja sam primio njegove sestre i oca da žive kod mene prošlog avgusta kada im se srušila kuća. Takođe, nije tačno da je dečak morao da radi na mojoj farmi. Iz škole u koju je išao su mi rekli da se dečak nikada nije žalio na uslove života koje je imao kod nas. Čak je rekao da mu je dobro, da ima da jede i da se pohvalio da sam mu kupio patike - kaže Tadić.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading