Irena K.
Foto: Alo/Društvene mreže

Irenina tetka kaže da je poslednji put viđena u subotu, kod jednog supermarketa u naselju Pantelej i da je, prema rečima komšija, na sebi imala crnu jaknu, crne pantalone, crnu torbicu koju je nosila na ramenu i kosu vezanu u rep. Nestanak je prijavljen Policijskoj upravi Niš u ponedeljak.

- Ireni je nedavno umrla majka, što je ona teško podnela. Govorila je da neće da sedi sama u stanu u kojem su živele i da ne želi tamo da se vraća. Mi smo je hrabrile, pričale da mora da se bori, da bude jaka, da nađe posao. Ja sam je pozvala da dođe kod mene na dva, tri dana, na pet, 10 dana – nebitno, dok se malo ne smiri i stabilizuje, ali ona nije htela. Nekoliko dana je boravila kod moje najstarije sestre pa se vratila kući. Najstarija sestra živi sa sestrom koja boluje od raka a pošto Irena puši, verovatno zbog toga nije mogla da ostane duže – priča tetka nestale žene.

Kako dalje priča, njena sestra je zvala Irenu u petak, ali da joj se nije javljala ceo dan. Čule su se u subotu telefonom ali tek uveče.

- U subotu uveče se javila na telefon, rekla je "evo tu sam, imam da jedem, leći ću da spavam". Sutradan, u nedelju, kada ju je sestra zvala - opet se nije javila na telefon. Nisu se čule ni u ponedeljak pa je sestra posle posla otišla kod nje da vidi zašto se ne javlja dva dana. Tamo je nije zatekla. Telefon joj je ostao na stolu, lekovi koje obično uzima su bili gde ih obično drži. Izgleda da ih nije ponela. Sestra je mislila da je otišla da kupi duvan i da će se vratiti. Čekala je do 20 časova, pa pošto nije došla, uplašila se i otišla u policiju da prijavi nestanak - priča tetka nestale žene.

Telefon i ključevi

Tetka nestale žene kaže da je neobično to što je izašla iz kuće bez telefona, ali i mesto gde su našli ključeve.

- Ključevi su bili ispod otirača, gde ih ona nikada ne ostavlja. Na telefonu nema poziva - niko je nije zvao, ona nikoga nije zvala. Ja stvarno ne znam o čemu se radi. Telefon je ostao na stolu. Svi smo zabrinuti za nju, pogotovo zbog toga što nema terapiju sa sobom. Ostala je bez majke, ima samo nas, svi se brinemo – kaže ona.

Pozvati policiju

Ukoliko neko zna gde je nestala Nišlijka ili je prepozna sa fotografija ili po opisu garderobe da odmah javi policiji na 192.

Blic

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading