POGREBNA PREDUZEĆA DERU LJUDE  U NESREĆI Cene kovčega idu i do 400.000 dinara!
Foto: RINA

Cena kovčega zavisi od mnogo faktora, a one se u pojedinim radnjama pogrebne opreme kreću od 23.000 do gotovo 400.000 dinara.

Kako uz sam sanduk obično ide i garnitura od brokata ili satena, koja se odvojeno plaća, najjeftiniji brokat može da se nađe za 10.000 dinara, dok je garnitura od satena sa najnižom cenom od 9.400 dinara.

Vlasnik jedne radnje pogrebne opreme objasnio je na društvenim mrežama zbog čega se cene sanduka u tolikoj meri razlikuju i šta je ono što je ključno za formiranje iste.

- Većina ljudi se pita zbog čega je tolika razlika u ceni sanduka. Kovčezi se prave od različitih vrsta drveta i zbog toga cena varira. Oni koji su izgrađeni od hrasta i bukve skuplji su odnosu na topolu. Sam dizajn i završna obrada mogu, takođe, da utiču na cenu. Isto tako, u vrednost sanduka ulazi i garnitura od brokota i satena. Kada sve sagledate, uopšte nije bitna cena, već kvalitetna usluga - zaključuje vlasnik u jednom Tiktok videu.

Međutim, veliki broj korisnika iskoristio je ovaj video kako bi se našalio, dok su drugi bili zahvalni na ovim bitnim informacijama.

"Ja ne znam da li se ijedan požalio na udobnost", "Želim samo saten i hrast, šta ću, tako sam navikao", "Nadam se da mi društvene mreže ne poručuju nešto ovim videom", "Želim garanciju da me niko neće otkopati, pa uzeti kovčeg za sebe" glasili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading