Predrag Tadić
Foto: Printscreen/Facebook

- U Markovcu živim 16 godina, otkako sam u braku sa drugom suprugom, a u našem komšiluku je živela porodica dečaka koji je ubio jaganjce. Njih je sedmoro dece, a moja supruga je krstila jedno od njih. I pre nego što ih je majka napustila, primili smo četvoro dece kod sebe jer su živeli u trošnoj kući, sa ocem koji se šlogirao - rekao je P. T. za Alo!, i objasnio da su trenutno u njegovom domu tri dečakove sestre.

- Najstarija sestra ima 22 godine, a druge dve devojčice su maloletene, i moram da naglasim da nije tačno da je njihov posao bio da čuvaju ovce. Kod nas su živeli normalno i išli su u školu. On i jedna sestra su pohađali školu u susednom selu, a druga devojčica ide u odeljenje u našem selu – objasnio je P. T. i dodao da majka ne želi da čuje za svoju decu.

Dečak koji je ubio jaganjce

Foto: privatna arhiva

 

- Kada sam pozvao njihovu majku da je obavestim šta je njen sin uradio rekla mi je da ga se plaši i da treba da ubijemo njenog sina. Ona je za psihijatrisko veštačenje, živi u teškoj bedi i sa tim novim mužem spava na podu - kaže P. T. i dodaje da ni nekoliko dana nakon svirepog čina ne može da dođe sebi.

- Danima se osećam veoma loše, ovo me je psihički ubilo kao čoveka. Držali smo ubicu pod krovom, a on ne pokazuje ni trunku kajanja. Njegova sestra je pala u nesvest kada je videla taj prizor, a on se ponašao kao da se ništa nije dogodilo dok smo čekali policiju da dođe. Odmah im je priznao šta je uradio i pokazao im je gde je sakrio sekiru koju je detaljno oprao nakon što je ubio jaganjce. U našoj blizini se nalaze vikend-kuće u koje vlasnici dolaze povremeno. Kada se dogodio pokolj, pozvao me je komšija da mi kaže da je njegova kuća provaljena, a u toj kući je sakrio sekiru - priča vidno potreseni P. T. za Alo!.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading