Nepristojna ponuda
Foto: Shutterstock/Shuterstook

Ona je na Fejsbuk grupi objasnila situaciju u kojoj se našla, a potom je od članova grupe zatražila savet.

Nepristojna ponuda

Facebook/Pravna pitanja

 

 

"Imala sam situaciju sa jednim nečovekom danas u toku dana. Sutra trebam da se vidim sa advokatom svakako, ali volela bih da me neko posavetuje da znam šta me čeka sve. Čovek mi je ponudio novac za odnos zato što sam samohrana majka i misli da sve majke tako trebaju da zarađuju za decu. Normalno da sam odbila i sutra će biti podneta tužba. Ja njega nigde nisam uvredila niti rekla ništa ružno osim da nam je selo puno takvih manijaka. Da li znate kako sam postupak ide?", piše u njenoj objavi, a potom se dodaje da je ovakvu ponudu primila i pismenim putem. Usledili komentari da, u ime svih samohranih majki, treba da tuži tog muškarca.

"Time što Vam je ponudio novac u zamenu za seksualne odnose, nema elemenata za povredu časti, tu sigurno gubite sudski spor, osim ako negde u porukama ne navodi "kako zna da se time bavite, da ste to i ranije radili", i tome slično... U sudskoj praksi, samo ponuda nije uvreda časti!
Ovde ima samo elemenata za krivičnu prijavu, za podvođenje, ali je i to na tankom ledu, sve zavisi kako je tačno tekla pismena prepiska...", bio je jedan od komentara.


BONUS VIDEO: 

 

@alo_portal Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka, doktorka Milica Đurđić su pre devet godina udomile psa. 🐶 U razgovoru za Alo, Milica Đurđić ispričala je kako je mešanac Lav zaustavio njihov automobil i kako je, kako ona kaže, Lav njih našao. 🥰 Ceo intervju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Ako želite da usvojite psa ili mačku, posetite Facebook stranicu Pet Mondo Serbia 🐈🐶 #alo #alodnevnenovine #anabrnabic #milicadjurdjic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading