Špijuniranje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U Fejsbuk grupi "Pravna pitanja" pokušavaju da reše mnoge pravne nedoumice, a jedna od njih je i da li imamo pravo da se u sopstvenom dvorištu ponašamo kako hoćemo.

Tako se jedna korisnica Fejsbuka požalila na svoju komšinicu zbog - golotinje.  

Špijuniranje

Facebook

 

 


"Moja komšinica leti sunca u svom dvorištu.Skine gornji deo kupaćeg, a donji deo su tange i takva leži u dvorištu, a tu prolaze moja deca, njena deca, komšije, prolaznici...Kao na nudističkoj plaži. Kako joj zabraniti, kome prijaviti takvo ponašanje?", požalila se ova žena na društvenim mrežama. 

Ali umesto da je posavetuju kako može da reši problem sa komšinicom, mnogima je ova situacija bila smešna.

"Gospođo, na pravom ste mestu. Ja se bavim upravo takvim slučajevima. Dajte više informacija. Gde se to dešava? Tačna lokacija. U koje vreme? Da li je udata? Ako jeste kada muž odlazi/dolazi. Približne godine. Visoka, niska, plava, crna....Dajte, malo je bolje opišite. Da Vam kažem i još nešto to da znate - vrsta kazne je i prema delu. Dakle, neće biti isti način kažnjavanja i sprovođenja kazne ako ima male ili velike grudi. Takođe da ne zaboravimo i tange koje ste spomenuli. Da li su čipkaste, pamučne. Pored materijala, presudan je i dezen. Morate upotpuniti informacije. Potpuno Vas razumem i podržavam i rado ću se pozabaviti tim slučajem", glasio je jedan od komentara.


"Ako je zgodna što bi je prijavljivao", "Ja se lično ne bih žalio da sam u sličnom problemu ali ako Vama smeta žalite se upravi vodovoda", "Jel možda izdajete sobu tokom leta", "Ne može joj niko zabraniti, sve i da se gola šeta. Načiniće prekršaj tek ako se takva pojavi van svog dvorišta", nizali su se komentari.

A bilo je i onih koji su pokušali da pomognu.

"Prijavite policiji, pre par godina prijavili muskarca na kupalistu koji se pred vlastitom i tuđom djecom kupao go. Rečeno je da takav ne sme biti ni u vlastitom dvorištu ako ga neko vidi", bio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka, doktorka Milica Đurđić su pre devet godina udomile psa. 🐶 U razgovoru za Alo, Milica Đurđić ispričala je kako je mešanac Lav zaustavio njihov automobil i kako je, kako ona kaže, Lav njih našao. 🥰 Ceo intervju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Ako želite da usvojite psa ili mačku, posetite Facebook stranicu Pet Mondo Serbia 🐈🐶 #alo #alodnevnenovine #anabrnabic #milicadjurdjic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading