stan
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Zbog izuzetno velikog interesovanja građana i rezultata nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", koja je prošle godine prvi put organizovana u elektronskom formatu, Vlada Srbije je donela odluku o organizovanju novog godišnjeg ciklusa i u 2024. godini.

Nagrade za najsrećnije građane i ovaj put biće stanovi u Beogradu, a biće dodeljeno po dva stana u svakoj emisiji, odnosno 10 stanova u ovom krugu nagradne igre. Da biste učestvovali u ovoj nagradnoj igri potrebno je da na svom mobilnom uređaju instalirate aplikaciju u koju ćete unositi podatke sa fiskalnih računa.

Detaljno uputstvo

Uzmi račun i pobedi

Printscreen

 

Aplikacija "Uzmi račun i pobedi" dostupna je u Google Play i Apple prodavnicama. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije. Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da se napravi korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila. Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga.

Svaki fiskalni račun bez obzira na iznos može da bude registrovan u aplikaciji na dva načina - jednostavnim skeniranjem QR koda ili ručnim unošenjem PFR broja i PFR vremena, koji su otisnuti na donjoj polovini svakog računa. Važno je obratiti pažnju na to da je reč o vrsti računa "Promet-prodaja" (oznaka se nalazi u gornjem delu računa, iznad spiska kupljenih proizvoda ili usluga).

Uzmi račun i pobedi

Printscreen

 

Aplikacija će svakom učesniku poslati obaveštenje da li je uspešno uneo račun i neće dozvoljavati registraciju istog računa više puta. Takođe, učesnici će moći da ostvare uvid u sve svoje skenirane račune putem aplikacije, tako da ne moraju da čuvaju račune u papiru.

Uzmi račun i pobedi

Printscreen

 

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000).

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading