sneg
Foto: Alo/Tanjug

RHMZ je upozorio na pojačan jugoistočni vetar danas, kao i da uveče i noću sa juga Srbije stiže naoblačenje sa kišom, a na visokim planinama i sa snegom!

- Danas (04.03.) umereno naoblačenje uz pojačanje južnog i jugoistočnog vetra, naročito na planinama i u košavskom području. Na jugu Banata očekuju se udari košave olujne jačine. Kiša će kasnije posle podne i uveče početi da pada najpre na jugu Srbije, a tokom noći padavinska zona će se proširiti na većinu krajeva koji se nalaze južno od Save i Dunava. Na visokim planinama prelazak kiše u sneg.

- U utorak (05.03.) se više padavina očekuje na području Kosova i Metohije i na jugoistoku Srbije. Na visokim planinama u ovoj oblasti (iznad 1500 m) vlažan sneg. U ostalim krajevima Srbije uz promenljivu oblačnost manja količina padavina. Vetar u kratkotrajnom skretanju na severni i severozapadni.

- U sredu i četvrtak (06. i 07.03.) promenljivo oblačno i malo svežije, povremeno s kišom, na planinama sa snegom. Maksimalne temperature od 10 do 16 °S.

- U petak (08.03.) se padavine očekuju još na istoku i jugu Srbije, a zatim će u subotu biti suvo sa sunčanim intervalima.

RHMZ

RHMZ

 

 

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading