TAKO MLADI, A TAKO PREDUZIMLJIVI Piroćanci će biti još poznatiji po štednji, ali ovog puta nisu u pitanju pare!
Foto: RINA

atforma je aktivna na domenu majstorski.net, a kako kažu pirotski učenici, omogućava korisnicima da pronađu širok spektar usluga - od električara, vodoinstalatera, zidara do baštovana i ostalih profesionalaca.

- Cilj kompanije je da korisnicima omogući brz i pouzdan pristup visokokvalitetnim uslugama, koristeći recenzije i ocene kako bi obezbedili kvalitet i pouzdanost. Bez obzira na potrebu, od manjih popravki do većih projekata, "Majstorski" je tu da olakša proces pronalaženja stručnjaka za zadatke koji zahtevaju fizički rad ili zanatske veštine - kažu učenici Tehničke škole.

Objašnjavaju da je ideja da platforma obuhvati širok spektara majstora sa različitim veštinama i uslugama, da korisnici mogu pregledati ocene i recenzije kako bi doneli pravu odluku pri izboru majstora i da je putem nje olakšana interakcija između majstora i klijenata putem personalizovanih oglasa.

- Majstori kod nas kreiraju nalog, verifikuju svoj mejl i kontaktiraju nas kako bismo im odobrili nalog za postavljanje oglasa. Nakon toga mogu da kreiraju koliko god oglasa žele - objašnjavaju đaci.

Pozivaju majstore koji žele preko njihove platforme da dođu do klijenata da im se jave i da se reklamiraju kod njih, a sa svojom idejom učestvovaće na takmičenja učeničkih srednjih škola u organizaciji Dostignuća mladih i u saradnji sa Ministarstvom prosvete Republike Srbije.

Majstorski tim predstavljaju učenici Jovan Đelić, Jovan Kostić, Isidora Živković, Bogdan Ilijev i Nemanja Mitov, prenose Južne vesti

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading