SAJAM TURIZMA 2024. SE PRIBLIŽAVA, ZA OVU ZEMLJU ĆE BITI NAJVEĆI POPUSTI Mnogi žure da kupe ulaznice zbog popusta na rane rezervacije
Alo

Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, first minute ponude i paketa sa mnoštvom pogodnosti, Sajam turizma je za posetioce, putnike i turiste već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi.

Sajam turizma pružiće priliku posetiocima da iz velike ponude izaberu prema svojim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikende na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…

SAJAM TURIZMA 2024. SE PRIBLIŽAVA, ZA OVU ZEMLJU ĆE BITI NAJVEĆI POPUSTI Mnogi žure da kupe ulaznice zbog popusta na rane rezervacije

Alo

 

Ovaj veliki multimedijalni događaj svim učesnicima i posetiocima, kroz prezentacije, degustacije i demonstracije lokalne kulture, hrane i tradicije, donosi mogućnost upoznavanja, umrežavanja i uspostavljanja poslovnih odnosa i partnerstva za dalju saradnju.

Predstojeći Sajam turizma nastaviće da sprovodi edukaciju i jača svest o turističkim mogućnostima, podiže ekonomsku aktivnost ove privredne grane i podstiče lokalnu ekonomiju, posebno pozicionirajući Srbiju i njene turističke kapacitete.

Pod okriljem Sajma turizma održaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA, koji će okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti vezanih za ove delatnosti – proizvodnje i prodaje hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opreme za kuhinje, restorane i barove, distributere posteljina i peškira, sredstava za čišćenje, proizvođače hrane i pića i dr.

Svi ovi aspekti zajedno čine Sajam turizma na Beogradskom sajmu najvažnijim godišnjim događajem u promociji, razvoju i unapređenju turističke industrije regiona.

U ponedeljak će se medijima obratiti i organizatori sajma, kao i direktorka Turističke organizacije Srbije i Beograda, Marija Labović i Miodrag Popović, kao i sekretar Uroš Kandić i Georgis Kakoutis, direktor TO Grčke, ovogodišnejg prijatelja sajma. Tada ćemo saznati i najnovije detalje o ovom uvek interesantnom događaju. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading