STAN
Foto: Alo/Printscreen

U pitanju je stan u naselju Telep, cena je 350 evra, ali samo prvih 10 meseci.

Naime, na slici vidimo da gazde ovog stana na izdavanja naplaćuju prvih 10 meseci jeftinije, ali zato što je stan prazan, bez nameštaja. Međutim, nakon 10 meseci stan će biti skuplji za 100 evra a nameštaj će oni prisvojiti. Zvuči kao šala ali nije.

Evo šta su oni napisali: 

 

https://www.reddit.com/r/serbia/comments/1araqrm/snala%C5%BEljivost_je_drugo_ime_ovog_naroda/?utm_source=embedv2&utm_medium=post_embed&utm_content=whitespace&embed_host_url=https://citymagazine.danas.rs/scena/drustvene-mreze/najbezobrazniji-oglas-za-stan/

 

Naravno, za samo par sati, ovo je postao najpopualrniji oglas na internetu i ljudi se hvataju za glavu u neverici.

Jedan momak predložio je potencijalnim stanarima sledeći scenario: 

"- Dobar dan ja doneo mameštaj.

- Stanodavac: Šta samo ovo?

- Meni bajo više ništa nije potrebno. Plastična stolica, plastični sto (polovan) i vreća za spavanje iz second hand-a. Izvolite 350 evra za prvi mesec. Naravno nameštaj ostaje vama kasnije po dogovoru."

Bilo je i manje dovitljivih komentara: 

"Ovo tući lopatom, druge stvarno nema", „Snalažljivost je drugo ime ovog naroda“; „Pa tehnički ako kupis nameštaj jeftiniji od 1000€ “u plusu si”“; „Ne da mu ne bi ostavio nameštaj nego bih mu odneo i daske sa poda“ neki su od komentara na ovaj bezobraluk.

Kako su komentarisali, ovi stanodavci verovatno ne znaju za to kakvi stanari mogu da budu i koliko njih ima želju da se osveti bahatim gazdama.  

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading