Smeće na balkonu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

I dok su za pojedine ljude komšije poput članova porodice, ima i onih kojima su susedi najveći neprijatelji. 

Tako se jedna korisnica društvene mreže Redit požalila na svoje komšije sa sprata iznad njenog zbog nepoštovanja kućnog reda.

"Živimo u Beogradu, u soliteru sa 20 spratova i toliko đubreta u životu nisam videla. Bacaju svakojaka s***a sa terasa pa često upadne na našu, a o štroki oko zgrade da ne pričam.

Saksije su nam često pune krvavih maramica, ljuski od jaja, komada hleba, omota od čokoladica, tabli lekova.. Nema teoretske šanse da budemo sigurni ko baca, ali najverovatnije ovi odmah iznad nas. Tu izgleda živi neki matori deda i sumnjam da ima smisla raspravljati se sa njim. Predsednica kućnog saveta kaže da polepimo po zgradi obaveštenje da se ne baca đubre.

Da li ste ikada zvali komunalnu zbog ovakvih problema? Negde pročitah da daju rok od par dana da se očisti oko zgrade, a nakon toga pišu kaznu. - napisala je jedna korisnica društvene mreže Redit, a komentari su se samo nizali. 

Smeće na balkonu

reddit

 

"Ja sam to rešio na sledeći način, postavio sam stari telefon na balkon na način da sam ga zalepio na drvenu letvu da tačno snima prema gornjim spratovima. Odakle je komšinica skoro svako jutro istresala krpe, ćebad, najgadniju prašinu i šta sve ne...Sve to je ulazilo meni kroz otvoren prozor i kad sam je snimio kako to istresa, otišao sam joj odmah na vrata", stajalo je u jednom od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading