NE BRINITE, PODACI SU SAČUVANI Ovo su posledice napada hakera na EPS
Foto: Alo/Alo!/Vladimir Marković

Ministarka je navela da novembarski računi jesu kasnili, ali da građani ipak mogu da dobiju sve olakšice i prava na popuste.

- Izdati su decembarski računi, od januara je počeo da radi portal Uvid u račun, tako da građani mogu da plate račune i onlajn. Pratimo broj reklamacija, i on je za novembar i decembar iznosio oko 13.000, od čega je više od 50 odsto neosnovanih i većina je rešena - rekla je Đedović Handanović za RTS.

Navela je da će svi potrošači kod kojih se utvrde greške u računima biti obeštećeni i ocenila da broj reklamacija, koji je inače u trećem kvartalu najveći, ove godine nije mnogo povećan u odnosu na godišnje proseke.

Govoreći o rudniku Jadar, ministarka istakla je da bi trebalo pogledati studije o zaštiti životne sredine i da bi u dijalogu o ovom projektu trebalo da učestvuje i stručna javnost da bi se videlo kako najbolje možemo iskoristiti naša bogatstva:

- Tu ne mislim samo na Jadar nego i druge projekte, ali o tome će svakako odlučivati nova Vlada Srbije. 

Ministarka je još jednom demantovala navode da se planira otvaranje rudnika na Avali i istakla da tako nešto nije u planu.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading