Pretučen pas
Foto: Printscreen/Prinscreen/tviter

Ljiljana iz Beograda, žena koja kao pojedinac već tri decenije pomaže, zbrinjava, leči i udomljava pse, objavila je na svom Tviter profilu priču o ženki koju su momci kojima je verovala prebili - zbog čega je hitno morala na operaciju. Donacije za operaciju su se odmah počele skupljati, a kako kaže Ljiljana kada je "gospođa zaštitarka nakon skupljenog novca nestala", njoj nije preostalo ništa drugo sem da se sama pobrine o psu.

- Prebili su je momci iz kraja kojima je verovala a štence pobacali da ih niko ne može pronaći. Uvaljena mi je na par sedmica da se oporavi od operacije. I tako smo ona i ja danima išli kod veterinara da se vežba, pa hidro-masaža... I potrajalo je da bi sve bilo kako treba. Sada je lepotica tu u mom krevetu. Znate li zašto? Zato što bi za mene život dala, zato što me voli najviše na svetu, a ja ne želim da je izneverim - napisala je Ljiljana.

Dodala je da sada ima ime Annie.

- Spokojna je sanjala svoj san, da ima dom, ljubav i da je više niko ne udari kazala je žena.

 

Ljubitelji životinja bili su oduševljeni gestom ove žene

"Kakvo srce Vi imate", "Vi ste heroj a gospođi zaštitarki neka je na čast", "Hvala vam do neba za trud, ljubav i empatiju prema ovoj lepotici", "Gospođi zaštitarki bih imala svašta da poručim", "Prevaranti ne biraju način da dođu do novca, Vama Hvala", pisali su joj oni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading