plaža
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Grčka i Srbija nastaviće uspešnu saradnju u oblasti turizma ovogodišnjim partnerstvom na 45. Međunarodnom sajmu turizma na Beogradskom sajmu, gde će Grčka – večita inspiracija za putnike i omiljena letnja destinacija za domaće turiste, ove godine biti posebno predstavljena, jer je ponela titulu „zemlja partner”, saopšteno je iz Beogradskog sajma.

Posetiocima sajma kod kojih svake godine vlada veliko interesovanje za ovu tradicionalno najtraženiju destinaciju biće predstavljeni reprezentativni turistički centri, regije i gradovi, kako bi istražili ponudu agencija i mnogobrojne mogućnosti za letovanje u Grčkoj. Grčka, zemlja dugačke obale – najduže u Sredozemnom moru, prelepih plaža, čistog i toplog mora sa mnogo ostrva, planina, modernih, ali i ruralnih gradova, lepih sela, veselih ljudi, bogate kulture, istorije, nebrojenih gastronomskih ukusa, dovoljne su reference za još jedan motiv više da se upozna još uvek nedovoljno poznati delovi ove izuzetne zemlje.

Sajam turizma biće prilika da se ova fascinantna destinacija prikaže uzbudljivom za posetu tokom čitave godine, jer sezona traje duže uz aranžmane za upoznavanje kako tradicionalnih grčkih ponuda, poput istorijskih i kulturnih tura, tako i tematskih tura kao što su religijski turizam, gastronomski turizam, ronjenje, kruzing.

Međunarodni sajam turizma biće održan u halama 1, 1a i 4 . U istom terminu u Hali 2 će biti održan i 19. Međunarodni sajam ugostiteljske opreme HORECA.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading