Marica Mihajlović
Foto: Alo/Društvene mreže

Očajna majka pročitala je delove tog dokumenta, a posebno je navela da je bebi bila deformisana glava zbog velikog napona.

Ona ističe da od borbe za pravdu neće odustati.

- Neću odustati dok ga zakon ne bude po pravdi kaznio. Boriću se za sve buduće majke i svu decu. Moje dete je bilo zdravo do poslednjeg trenutka. Boriću se da moje dete dobije pravdu - kaže Marica Mihajlović za Blic.

"Čula sam otkucaje srca"

- On nije uradio ništa, a mogao je da je spasi! Neću mu dozvoliti da vidi svetlost dana. Javio mi se samo načelnik bolnice u Sremskoj Mitrovici da mi kaže za moje briseve, niko drugi mi se nije javio - kaže Marica Mihajlović.

- Ja svoje dete ne mogu da vratim, ali ću bar da se borim da dobije pravdu - rekla je Marica.

Danica Grujičić: "To nije obdukcioni nalaz, to je otpusna lista"

Ministarka zdravlja Danica Grujičić jutros je izjavila da obdukcioni nalaz nije gotov, već je reč o informaciji iz otpusne liste sa Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

- Kolege su vrlo korektno prvi deo liste napisali, šta se desilo sa detetom, kako je dete primljeno, šta su oni uradili, koje su sve mere preduzeli i to je zaista korektno. I njihova otpusna lista je trebalo da se završi time da je zahtevana sudska, odnosno bilo kakva obdukcija. Međutim, oni su dali sebi za pravo da tumače razlog smrti - rekla je Danica Grujičić za "Happy TV".

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading