Katarina Đ
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Samo nekoliko sati nakon što je pacijentkinja objavila provokativne fotografije iz prostorija Doma zdravlja u Nišu, ova ustanova pokrenula je unutrašnju kontrolu kako bi bi se utvrdilo čija je odgovornost za taj propust.

- U toku je vanredno sporovođenje unutrašnjeg nadzora povodom slučaja koji se dogodio u Domu zdravlja Niš. Kada budemo utvrdili sve činjenice, moći ćemo da kažemo nešto više - rekla je dr Nevana Simović, potparolka Doma zdravlja u Nišu. 

Podsetimo, buru u javnosti izazvale su fotografije i snimci koje je starlete Katarina Đ. koja napravila u prostorijama Doma zdravlja u Nišu. 

Na jednom od snimaka koja je starleta napravila vidi se kako, vrlo oskudno odevena, sedi za stolom u Domu zdravlja na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama i namešta dugu kosu, a na drugom snimku se vidi kako sa pulta na kome se nalaze špricevi i igle, jednom rukom drži špric, a drugom otvara iglu. Na tom video snimku napisala je: "Ko je za bocku?".

Katarina Đ. objavila je i fotografiju na kojoj se vidi kako drži šoljicu kafe u prostoriji gde se nalaze zdravstveni kartoni pacijenata.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading