BEOGRAĐANKA POBESNELA NAKON KUPOVINE Trgovci imaju novi trik: Kupila kačkvalaj u prodavnici, pa doživela šok kada ga otpakovala (FOTO)
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Zbog svakodnevnih krađa u prodavnicama trgovci stalno proširuju listu artikala na kojima su primorani da stavljaju zujalice.

Poznato je da zujalice stoje na čokoladama, kafi, žvakama, konzerviranoj hrani, tunjevini, međutim, trgovci su zujalice počeli da stavljaju i na papir u kome se pakuju proizvodi sa delikatesa!

Na beogradskim Instagram stranicama pojavila se objava Beograđanke koju je ova novina šokirala.

- Prvo sam se ismejala, a onda mi više nije tako smešno kada sam otvorila kačkavalj. Mislila sam da je greška, ali izgleda da nije. Ovo uopšte nije higijenski pritom te plastične samolepšljive zujalice ko zna gde su stajale i u kojoj kutiji - navodi se u prvoj objavi sa fotografijom, dok u drugoj stoji:

prodavnice

Instagram

 

 

- Toliko se krade na odeljenju delikatesa da to nije realno i mislim da nemate predstavu o tome. Zujalice dolaze spakovane u kutiju, tabak je recimo sto zujalica. Nije higijenski, slažem se, ali kod nas u objektu su se one lepile između nekih slojeva ovog papira koji se pakuju proizvodi da ne bude u kontaktu sa suhomesnatim. Isto se radi i u mesari jer se dešavalo da ljudi uzmu i potrpaju to što su uzeli u džepove, jakne ili torbe - piše u drugoj.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading