Marica Mihajlović
Foto: Alo/Društvene mreže

Marica Mihajlović, majka bebe Elene preminule u OB Sremska Mitrovica ne nalazi način da se pomiri sa ogromnom tragedijom koja je zadesila njihovu porodicu, ipak, kako kaže za Telegraf.rs, mora da bude jaka zbog svoje ćerke.

- Imam da poklonim stvari za tek rođenu bebu devojčicu i kozmetiku. Ako je nekom potrebno nek mi se javi u inboks - napisala je ona na svom Fejsbuku, nakon što je Elena preminula.

Ona dodaje da je u lošem stanju, kao i da bol ne može da prođe.

- Da sam dobro nisam. Bol ne može da prođe, ali šta ću, moram da budem jaka zbog svoje ćerke - poručila je ona za naš portal.

Podsetimo, dvanaestog januara u kasnim večernjim satima Marica se porodila. Dete je, kaže majka, rođeno bez pulsa. Tokom jučerašnjeg dana, dali su izjavu u policiji.

- Nakon toga su pokušavali da je reanimiraju. Vratili su je u život. Srce joj je teško radilo. Mogla je pod aparatima da diše. Iza ponoći su je odveli u Novi Sad i sutradan ujutro su mi javili da je beba preminula - rekla je majka.

Saslušali su je, kaže, u policiji i navodno rekli da će krivični postupak biti pokrenut.

- Čekamo samo nalaz obdukcije - poručlila je ona juče.

Iz OB Sremska Mitrovica stiglo je kratko saopštenje da se sprovodi unutrašnji nadzor povodom događaja, da je obaveštena zdravstvena inspekcija, te da će i javnost biti obaveštena o ishodima.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M. M. (45), lekara Opšte bolnice u tom gradu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv zdravlja ljudi. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, M. M. biće određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading